Тапети

Всяка стая е много повече от четири стени. Можете да подчертаете своята индивидуалност, като дадете воля на въображението си с нашите нестандартни фототапети от тапетна хартия HP - PVC-free.

ИЗОБРАЖЕНИЕТО И РАЗМЕРА СА ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ. Хартията за тапети без пвц се използва в интериорите като акцент под формата на тапетни ленти, както и за цялостна промяна на визията на интериора в дадено помещение. Отпечатаните тапети са с гладка матова повърхност и с високо качество на изображението. Липсата на мирис от печата и екологичните латексни мастила, правят тапетите подходящи за множество приложения. Тапетите на закрито запазват цветовете си дълги години. Устойчиви са на вода, надраскване, мухъл и плесен. Могат да се използват както по стени, така и върху дървени плоскости и друга гладка повърхност, като не оставят следи по нея след премахване.

Поставянето е ЛЕСНО - няма нужда от използване на тапетно лепило. Задната част на тапетната хартия е покрита с лепилен слой, който се активира при намокряне. За оптимален резултат се препоръчва повърхността да е максимално гладка, чиста и навлажнена преди самото поставяне на тапета. Премахването е също толкова лесно. Намокряте отново тапета и го сваляте без той да оставя следи. Сертификат за пожароустойчивост ClassB1.

Цени: до 5кв.м. - 31лв./кв.м.; до 10кв.м. - 28лв./кв.м.; над 10кв.м. - 25лв./кв.м. Цените са с ДДС без монтаж

Пролет Лято Есен Зима